Η εταιρεία Bell Dredging Equipment ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την κατασκευή ανθεκτικού εξοπλισμού βυθοκόρησης που θα ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που συχνά αντιμετωπίζει εντός και εκτός θαλάσσης.

Οι κύριοι τομείς εξειδίκευσης της εταιρείας είναι οι αμφίβιοι εκσκαφείς, οι αυτοκινούμενοι πλωτοί κοπτικοί βυθοκόροι, οι βαρέως τύπου αντλίες βυθοκόρησης και τα ειδικά εργαλεία βυθοκόρησης, παραγωγής και επεξεργασίας.

Ως επιπλέον υποστήριξη στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο, η Bell Deding Equipment διαθέτει έναν πλήρη στόλο αντλιών βυθοκόρησης και αμφίβιων εκσκαφέων προς ενοικίαση. Ο εξοπλισμός προς ενοικίαση μπορεί να αποσταλεί σε όλο τον κόσμο συνοδευόμενος από τους εξειδικευμένους χειριστές της Bell.

Αντλίες & κεφαλές βυθοκόρησης.

Οι αντλίες βυθοκόρησης της BELL είναι πολύ αποδοτικές και μπορούν να εξοπλιστούν με διαφορετικές κεφαλές για κάθε τύπο εργασίας. Όλες οι κεφαλές είναι εναλλάξιμες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ίδια αντλία για διαφορετικές εργασίες!

περισσότερα…

Αμφίβιοι εκσκαφείς.

Μία από τις βασικές δραστηριότητες της Bell Dredging Pumps είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή αμφιβίων ερπυστριοφόρων υποκατασκευών για υδραυλικούς εκσκαφείς.

υπό κατασκευή

Υδραυλικοί πλωτοί κοπτικοί βυθοκόροι.

Κατασκευάζονται από δύο πλωτά τμήματα σε διάταξη Catamaran με την υπερκατασκευή στο κέντρο, για μεγαλύτερη σταθερότητα. Διαθέτουν μπούμα ή πλαίσιο τύπου “A” και φέρουν αντλίες βυθοκόρησης με διάφορες κεφαλές κοπής

υπό κατασκευή

Σταθμοί προώθησης (Booster stations).

Οι σταθμοί προώθησης (Boosters) της Bell χρησιμοποιούνται όταν απαιτείται απόρριψη των προϊόντων της άντλησης, πέρα από τη μέγιστη απόσταση ή/και μανομετρικό που αποδίδει η αντλία βυθοκόρησης. Με πολλαπλούς σταθμούς στο δίκτυο απόρριψης, το υλικό μπορεί να μεταφερθεί χιλιόμετρα μακριά!

υπό κατασκευή

Αντλίες υδροβολής (Jetting pumps).

Η Bell προσφέρει μια γκάμα αντλιών υδροβολής, ειδικά σχεδιασμένες για να τροφοδοτούν με νερό υπό υψηλή πίεση, τις κεφαλές παραγωγής άμμου και τις επίπεδες κεφαλές εκκένωσης φορτηγίδων.

υπό κατασκευή